A Comne des Garçons X Vans Old Skool “White” hamarosan megjelenik


Anaheim, a kaliforniai székhelyű skatewear furgonok egy lábbeli címke, amely jelentősen hozzájárult a cipőkultúra kialakításához, ami ma van. A Vans egész ideje alatt különböző tagokat toboroztak háztartásukba, mint például a világhírű japán divat alapvető Comme des Garçons. A duó az évek során sokféle választékot nyújtott, mint például a CDG Vans Old Skool “Black”, valamint egy új fehér átalakításban.

A Comne des Garçons X Vans Old Skool “White” megőrzi a korcsolyázott-életben lévő modell összes hagyományos tulajdonságát, ideértve a co márkázási ismételt “CDG” szójeleket is az alsó középtalprendszeren-ezúttal a fekete színben, hogy biztosítsák a fekete színben. kontraszt pop.

Kép CDG segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

A vászon által épített felső egy tiszta, fehér árnyalatú, bőr szempontokkal rétegezve, prémium érintés érdekében, valamint egy krémesebb fehér velúr szerszámot, hogy megszakítsák azt, ami egy hármas fehér színű lett volna. Ha súlyos rajongója vagy a Rei Kawakubo-nak, valamint a kisteherautókkal végzett munkájának, akkor ezek a kisteherautók régi skoolok nem bátor.

A Comne des Garçons X Vans Old Skool “White” január 7 -én jelenik meg a Select CDG kiskereskedőknél, beleértve a Dover Street Market helyszíneit. Ügyeljen arra, hogy ideális maradjon itt az egyetlen eladónál, hogy folyamatosan frissítse a jelenlegi Vans -együttműködéseket. Hasonló hírek szerint a Comne des Garçons X Nike Premier egyesíti a labdarúgó -csizmát a sarokhoz.

Kép CDG segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *