Ne hagyja ki azt a Jordan 1 Defiant Black Red restock -ot!


Mivel a heti sok váratlan újratöltés egyike, a Jordan 1 Defiant Black Red visszatért az utódokra. Az Egyesült Királyság legnagyobb eladója jelenleg méretfajta méretű, az Egyesült Királyság 8,5 és 12 között van. Ha elmulasztotta a súlyos testi sértés során, amely a múlt hónapban indult, ez lehet a második felvétel a megváltásnál.

Egyébként a Nike AJ1 „Couture” -ként érthető, ez a kiállítási színvonal motivációt vonz a csúcskategóriás sportautókból. Ez a részletek iránti érdeklődés, valamint a vajas puha bőr, amely ezeket annyira vonzóvá teszi.

Csakúgy, mint a mai kiemelkedő Jumpman edzők közül, ez a sziluett egyesíti a híres stílusú jelzéseket, amelyek divatos hangulatot mutatnak. Ez a megbocsáthatatlan vörös csík erős kontrasztot hoz az egyébként tonális felsőrészekkel.

A Fekete Vörös Jordan 1 Defiant egyike számos nagyhevíziós újratöltésnek, amelyekről Önnek megköveteli. Ne aludj, mivel néhány méret „alacsony állomány” -ként jelenik meg, ami azt jelenti, hogy ezek hamarosan eltűnhetnek!

További Jordan 1 színvonalak mutatnak be a következő hónapban, beleértve a hyped Nike SB partnerséget, valamint még sokkal több „közép” stílusokat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *