Az Atlétika és az esztétika egyesülése a Missoni X Adidas kollekció


adidas számára a Luxury Italian Fashion House Missoni -t egy speciális kiadású kollekcióhoz csapta be, amely hibátlanul megolvasztja az atlétikát és az esztétikát. Az Ultra Boosts, valamint a futó ruházat széles skálájából ez vitathatatlanul a 2019 -es legforróbb együttműködések egyike, és itt van, amit tudnod kell!

Közel hetven évvel ezelőtt, 1953 -ban alapították, Missoni a kötöttáru, a szokatlan minták és az innovatív haldokló technikák élénk használatáról ismert. „A Missoni egy olyan nyelv, amelyet a 66 éves történetében sok termékre alkalmaztak.”; Magyarázza Angela Missoni, Missoni kreatív igazgatója. ”Szeretnénk partnerségben dolgozni, és kibővíteni, kísérletezni, csatlakozni az erőforrásokhoz és készségekhez. hogy innovatív különleges eredményeket érjünk el, ahogyan az Adidas -szal most történik. ”

Ehhez a gyűjteményhez a varese-alapú lenyomat a híres Ultra Tpring Clima-nak űrfestésű átalakítást adott. Hat különálló színből áll, mindegyik modell a Primeknitből készül, és a Missoni híres lángszerű mintájával játszik, amely az egészet vagy a Locing Cage színhalálaként szerepel.

Ezen túlmenően a cipőket egy fejlett futó ruházati kapszula egészíti ki, amely magában foglalja a Primeknit rövid ujjú pólót, az időjárásálló kabátot és a 10 rövid kötött maratont. Ezek mind férfiak, mind nők számára elérhetők, és többszínű és monokróm lehetőségekben fogják használni.

A Missoni X Adidas 2019. tavaszi nyári kollekciója április 24-én vásárolható meg a Missoni Web Store-ból és a boltokban, és szélesebb körű kiadással érkezik az Adidasba április 25-én. Mondja meg nekünk, mit fog megragadni, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Adidas cipők sorozatára!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *