Az Air Jordan 6 “UNC” pletykák szerint a következő évben jelennek meg


, ha Air Jordan rajongó vagy, mint a legtöbbünk itt az egyetlen szállítónál, nagyon biztosak vagyunk abban, hogy ugyanolyan hyped leszel Amint azt akarjuk hallani, hogy az Air Jordan 6 pletykált „UNC” színútja valósággá válik! A Tinker Hatfieldnél nem más, az AJ6 egy legendás sziluett, amely későn rengeteg kiadást látott, és nem tudtunk volna boldogabbak lenni benne!

Az „UNC” (Észak-Karolinai Egyetem) színnel díszített színben a pár ugyanazzal a színblokkolási mintával rendelkezik, mint a nemrégiben retroed AJ6 „Carmine”, amely szintén nagy sikerrel indult. Noha ez még nem egy hivatalos bejelentés, számíthatunk arra, hogy a pár esik a márciusi őrület ünnepségek részeként.

Kép a Zsneakerheadzair Jordan 6 “UNC”

Int’l szállítás

Többet látni

A szövetek keverékéből, beleértve a prémium bőrből és a buja szaténból készült, a Uppers klasszikus formatervezést mutat, amely kiáll az utcán. A márkaépítés a nyelven lévő ugró formájában és a sarok hímzett fülében érkezik, míg a klasszikus AJ6 részletek, mint például a magas nyelv, a sarokhúzás és a pull-toggle szintén jelen vannak, hogy megtartsák a dolgokat.

Mindez egy fehér, haditengerészet és jégkék középtalp tetején fekszik, amely szintén bevonja a látható Nike Air egységet a sarok alatt, hogy biztosítsa az optimális párnát a kosárlabdapályán. Ha azt akarja, hogy megemelje a forgást az Air Jordan 6 „UNC” -nel, akkor tartsa zárva az egyetlen szállítónál az összes legfrissebb hírhez és a forró párról szóló frissítésekhez! Amíg itt vagy, ügyeljen arra, hogy nézze meg az Air Jordan 1 alacsony „Crimson árnyalatát”!

Kép a Zsneakerheadzair Jordan 6 “UNC”

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *