A Yeezy növekedés 350 V2 statikus bevezetése ezen a héten az Adidas UK


révén nem emlékszik a karácsonyra, még ennél is sokkal érdekesebb történik ezen a héten; A Yeezy növeli a 350 V2 statikus bevezetést az Egyesült Királyságban, valamint az európai kereskedőin! Amellett, hogy feltételezi, mi, ez nem is a 2019 -es Yeezy -kiadás – bár később sokkal többet!

A Yeezy 350 „statikus” kijelentése alulbecsülhető lenne. Alig váratlan, feltéve, hogy ez nem különbözik a felszabadult bármilyen más stílusú stílushoz. Az építkezés és az alak pontosan ugyanolyan marad – összesen egy primeknit felső részével, valamint növeli a középtalpot – azonban néhány külön részlet ezt a párot a saját bajnokságában határozza meg.

Vegyük például az eltávolítást, illeszkedő csíkot, amely feltárja a viselő zoknit vagy a hűvös mintás primeknit -et. A fehér és a fekete Oreo keverékét jól kiegészíti egy megfelelő csipkék.

Szerencsére a Yeezy ‘Static’ -et nem jelentik, hogy szintén korlátozott. Úgy gondolják, hogy egy nagylelkű méretű futás vezet be az Adidas UK -n keresztül! Ennek ellenére az ultra-ritka Yeezy 350 „fényvisszaverő statikus” kizárólag a Yeezy Supply-n jelenik meg. Ne tegye fel a reményét, bár csak 5000 párot készítettek!

Mivel a legfinomabb lehetőség a Yeezy növekedés 350 v2 „statikus” című műjében tartja, tartsa zárva a @Thesolesupplier -hez. Ezek online az Adidas UK -n keresztül mennek, december 27 -én, csütörtökön. Néhány nappal később még egy Yeezy megy online a 700 statikus típusában !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *