Egy gyalogosan nézd meg a Yeezy 700 V3 “hármas fekete”


, amikor először megragadtuk a Yeezy 700 V3 “hármas fekete” pontját a tavalyi év végén, megértettük a legjobban, hogy ez lesz a zsaru. Az “Azael” teljesen meggyilkolt verziója volt, olyan lopakodó volt, mint amilyennek van, és most már gyalogosan nézzük a cipőt, köszönhetően a Sneaker Insider @ S.Sam.group!

Az extra lélegzőképesség kiválóságának köszönhetően egy RPU dinamikus ketrec, amely struktúrát és stabilitást kínál, amely csodákat dolgozik. A fit illeszkedése a nyelv és a kötő rendszer egy zokni-szerű illeszkedést kínál, míg a prémium veledű kötőjel eléri a Toe Box-ot, mint a Yeezy 700-as évek előző két generációja.

Ahogy az alábbiakban felfelé irányulunk, azt fogja találni, hogy az adidák teljesen megszüntették az EVA hab javára növekvő midsole-t. Ezt egy fekete poliuretán rendszeren belül tartják a kényelem érdekében, amely nem érti a határokat. Bár ez kék az előzőekben említett “Azael” -ben, ha a “hármas fekete” alatt nézel, feltűnő kanári sárga ékezeteket találsz, amelyek tökéletesen ellentétesek a lopakodást.

Ha tetszik az Adidas Yeezy 700 V3 “hármas fekete”, amennyit csinálunk, akkor szükséged van arra, hogy hallgassunk! Bár semmi sem volt hivatalosan megerősítve, forrásaink 2020-as cseppre mutatnak, különösen az év első felében. keep it locked at The Sole provider for much more release information as it develops, and while you’re here, take your finest look yet at the Yeezy increase 350 V2 “Yeshaya”!

Kép s.sam.group segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *