Fogja meg az Adidas Pod-S3.1 “gőzzöldet” kevesebb mint fél áron!


Mi van az Adidas Pod-S3.1 “gőzzöld” -ről?! Határozottan az egyik legtisztább, valamint a legszebb rúgások a játékban, akkor szükséged van egy pár a mindennapi forgatásra ebben a szezonban! Mi több, akkor megragadhatja, hogy kevesebb, mint félig költséggel!

Az ultra lélegző hálóból készült, a “gőzzöld” festett egy könnyű menta árnyalatú, amely tökéletes a nyári hónapokban. SAT ATOP Egy egyedülálló Podular Midsole, amely minden lépésben úszó érzéssel ellátja a viselői érzést, a Boost párnázás megjelenik a sarokba, míg egy könnyű EVA egység teszi lehetővé, hogy a lábfejet hihetetlen kényelmet kapjon minden lépésben. subtle three stripe branding adorns the side panels, while a practical heel pull tab rounds off the design.

Most elérhető a Footasylumból, az Adidas Pod-S3.1 “Pors Green” valóban értékesíthető, hogy csak 39 font, ezért győződjön meg róla, hogy a rendőrök még mindig rendelkezésre állnak! Értessük meg, hogy egy párot adsz hozzá a forgásához, és amíg itt vagy, nézze meg a teljes adidas sneaker tartományt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *