A Yeezy kosárlabda kötött “Slate Azure” kiderül


Úgy tűnik, hogy Kanye West meglehetősen súlyos a kosárlabda iránt. A múlt hónapban az amerikai rapper és a divattervező a Slam magazinba vette, hogy megkísérelje a Donda Akadémia Merch -jét, és most már az első pillantást vetjük a Yeezy kosárlabda kötött “Slate Azure” -re. A második színvonal, amely a sziluett ezen konkrét iterációjának kezelésére szolgál, itt van bármi, amit eddig értünk.

A teljes primeknit felső részével a “Slate Azure” a QNTM sokkal strukturáltabb stílusát árasztja, hogy valamivel sokkal rugalmasabb legyen. Bézs árnyalatú festett fényes kék akcentusok az egész BSKTBL -ben, míg a lopakodó fekete boka gallér éles mennyiségű kontrasztot használ, amelyet a csipkék kiegészítenek.

Kép Yeezy maffia segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Yeezy maffia segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

A lábujjdobozt egy csillogó kijelzővel adják be, olyan típusú, mint amit bizonyos 350 V2 modelleken láthat, míg a sarok szintén 3 m-rel készül, így még gyenge fényviszonyok esetén is hajlíthat. Mindent lekerekítve, a 380 ihlette Adidas javítja a középtalpot, és ezt egy kék csúszás bélelt, és a Yeezy-nek őrülten feltűnő esztétikát biztosít, amely ellentétben van másokkal.

Ha valami különlegeset szeretne rendezni ebben a szezonban, akkor az Adidas Yzy BSKTBL “Slate Azure” -et várhatóan sokk lesz az NBA All-Star hétvégén, és egy szélesebb körű kiadás május közepén pletykál. Értsük meg, mit hiszünk a következő kiadásáról, valamint a kapcsolódó hírekben, ez az öt híres Yeezy mind visszatér a 2022 -es visszatéréséről!

Kép Yeezy maffia segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Yeezy maffia segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *