A “The California” Slip-On aggodalmát hivatalosan mutatták be


Ez év elején Jerry Lorenzo az Adidas HQ-ra szállt le, pár soha nem látott diát viselt. A karcsú és korszerűsítve tiszta vágott vonalakkal, amelyek abszolút illesztést választanak, a cipővilág félelmetes maradt, amikor türelmetlenül vártuk a küszöbön álló érkezésüket. Mindezek mellett az amerikai divattervezés hivatalosan bemutatta a lábbeli opciót, a “The California” Slip-On Isten aggodalmával.

A tervezés minimális, az Isten csúszásának aggodalma kortárs felvétel a klasszikus öszvérre. Az olaszországi gyártás során a nyugati állam életmódjából és környezetéből inspirál. A szabadalmaztatott XL extraight -technológiából készült, amely őrült mennyiségű kényelmet biztosít egy könnyű csomagban

Kép Isten aggodalmával

Kép Isten aggodalmával
Az emelt különlegességek rugalmas tapadást kínálnak minden olyan lépéssel, mint a Yeezy Slide, és a Colourway Osztályon egy sor tiszta és ellenőrzött palettát kapunk, beleértve a “mandula”, “cement” és “zab”, mindegyiket, mindegyik amely teljes családi méretben lesz elérhető.

Július 9-én esik le, a “The California” csúszásának aggodalma ideális cipő a nyárra. Tudassa velünk, mit gondol a tervről, és a kapcsolódó hírekben a “Red október” Vibes funkció a Yeezy Foam RNNR “Vermilion” -on!

Kép Isten aggodalmával

Kép Isten aggodalmával

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *