A Yeezy Boost 380 “Onyx”


lábát néző pillantás, ha azt kérdezi tőlünk, hogy mi az egész év leginkább hihetetlen Yeezy, akkor valószínűleg azt mondanánk, hogy a Yeezy Boost 380 “Onyx”. Egész évvel az első kiszivárgás után érkezve a “hármas fekete” edző a Day Dot óta a “Must Cop” listáink tetején volt, és most a lábakba nézünk!

A meggyilkolt primeknit-konstrukcióval, a finom, mégis feltűnő átlátszó részek függőlegesen futnak a felsõbben, míg a hálócsíkok az oldalsó és a medialis oldalsó panelek mentén lőnek, hogy meghajolják a zokni játékot. Egy enyhe árnyalatú burgundy -vel beillesztve egy egyedi színvonalat eredményez, amely minden bizonnyal a fejét fordítja, bárhová is megy.

Kép a RepGOD888 -on keresztül

Kép a RepGOD888 -on keresztül

Kép a RepGOD888 -on keresztül
Az alábbiakban egy félig átlátszó középtalp van jelen, így bepillanthat az Adidas Boost technológiára, és ezt tartós gumi gumi talpra bélelték, olyan, mint az erősen áhított 350 V2 “salak”. Természetesen nem beszélhet erről a 380 -ról anélkül, hogy megemlítené Kanye West vadonatúj kötési rendszerét, amely lehetővé teszi a végtelen beállíthatóságot. Ha mégis nem rajongó, akkor egy hagyományosabb párral is tartozik a dobozban.

Ha Önnek, mint sokan, szüksége van az Adidas Yeezy Boost 380 “Onyx” -nak a gyűjteményében, akkor várhatóan november 27 -én fekete pénteken indul. Ha elengedi az ultra korlátozott reflektív változatot, akkor ügyeljen arra, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartsa, hogy a legjobb esélye legyen a zsarolásra! Amíg itt vagy, itt van, hogyan nyerheti meg a Yeezy Boost 350 V2 “Carbon” -t ingyen!

Kép a RepGOD888 -on keresztül

Kép a RepGOD888 -on keresztül

Kép a RepGOD888 -on keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *