Engedje el emlékeztetőt: Ne hagyja ki a Stüssy X Nike Air Force 1 “Black” -et!


Jóval több mint hét hónap telt el, mert a Stüssy X Nike Air Force 1 “fekete” első és őszintén is kiszivárgott, megéri a várakozást. Shawn Stussy komolyan hyped Spiridon partnerségének folytatása az év elején, az AF1 lopakodó változata bármi, amire igazán reméltünk. Ha szeretne egy pár ezekből a forgásban, akkor győződjön meg arról, hogy megjelöli a naptárát, és állítsa be a riasztásokat, amikor holnap december 15 -én 8 -kor csökkennek!

Int’l szállítás

Többet látni

Egy különálló kenderépület, amely a légierő 1 -t minden időkre (szándék szerint) a “fekete” -re viszi, fekete színű. A hímzett swooshes duója az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken, valamint az utcai ruházat aláírásának összekapcsolt S aláírása is, ugyanúgy, amikor itt van: amikor a lábujj közepén, valamint kétszer hátulról van a hátul, az a típusú típusaiban. Rozsdamentes acél embléma.

A bőr belső bélése őrülten prémium formájú és befejeződést eredményez, valamint ennek az együttműködésnek a kerekítése egy Nike Air középtalp, amely éppen láb alatt ül, kényelmet kínál, és párnázást kínál, amely még egy szinten van.

Int’l szállítás

Többet látni

Mi nem tetszik a Stüssy X Nike Air Force 1 “fekete” -ben? Az összes dobozt ketyegve arról, hogy mi teszi a cipők partnerségét olyan nagyszerűvé, december 15 -én, 8 -kor mutatják be! Értsük meg, ha megbeszélte, és a kapcsolódó hírekben is, a végső X Nike Air Force 1 “len” a következő évben esik le!

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *