Ez a Patta X Outsiderwear Kollégium különféle háttérrel rendelkező tervezőket mutat be


. Néhány hét volt elfoglalt az európai utcai ruházat rajongói számára. A Patta X Air Max 1 “Monarch” és a “Noise Aqua” elindítását követően a holland márka most másutt állította be látnivalóit, és együttműködött a kívülálló ruhákkal egy kapszula számára, amely különféle háttérrel bemutatja a művészetet.

Az ismeretlen személyek számára a kívülálló ruházat egy holland székhelyű projekt, amelynek feladata, hogy hangot adjon a “kívülálló” művészeknek. Ezeknek a művészeknek lehetnek mentális vagy testi fogyatékossággal élők, hajléktalansággal vagy pszichológiai sebezhetőséggel rendelkezhetnek.

Ez a legfrissebb együttműködés az egyesített művészek, Desmond Tjon boldogság és Regilio Benjamin Patta-val egy kiválasztott póló kapszulához. A Desmond Tjon A Joy által készített első darabon egy nagy toll és tinta nyomtatást látunk egy fehér alapon ülve. A nyomtatás a Compton rapper MC Eiht rajzát ábrázolja, amely híres a klasszikus Mozgókép -Menace II Society -ben betöltött szerepéről.

Regilio Benjamin munkája egy fekete vászonon alakul ki, és egy sor kavargó és spirálnyomtatást tartalmaz egy színes raklapban. A darabot Bob Marley munkái ihlette.

A Patta X Outsiderwear kapszula november 5 -én, pénteken kapható a Patta Londonban, a Patta Milano -ban és a Patta Amszterdamban, valamint a márka weboldalán. A kapcsolódó hírekben ne hagyja ki a Patta X Nike Air Max 1 “Noise Aqua” -ot.

Kép Yamandu Roos segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *