A Supreme X Nike Air Max 96 “Camo” egy klasszikus


újjáépít, miután a hét elején a “fekete” -re néztünk, most egy bepillantást készítünk a közelgő Supreme X Nike Air Max 96 -on. A “Camo”, amely mellette esik! A New York City Streetwear Imprint következő Swoosh kollabuma a keresett Dunk Low kollekció után, itt van minden, amit eddig tudunk!

Kép a stadionárukon keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

A klasszikus Air Max 96 -at felvétele során a “Camo” megtartja az aláírási sziluett alakját, de az alapoktól kezdve minden mást átdolgoz. Miközben a háló és a bőr felépítése érintetlen maradt, most átlátszó ablakok sorozatával infúzióban vannak, amelyek lehetővé teszik a felső részét. Az oldalsó és a medialis oldalfalakon, valamint a lábujjakon átélve egy élénkvörös “Legfelsõbb” márkás talpbetétet talál, amely feltűnő kontrasztot jelent.

A NYC hatalmas márkaneve körülveszi a nyelvet, és egy szürke plakkon van a sarkon, míg a Nike híres Swoosh finoman hímzett a cipő körül, “Speed ​​Red” árnyalatban. Az egész lekerekítéséhez egy darab zöld levegő középtalp ül a láb alatt, véglegesen a frissített 1996 -os kialakítást.

Kép a stadionárukon keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

A Supreme X Nike Air Max 96 “CAMO” megjelenési dátumát még hivatalosan meg kell erősíteni, ám a pletykák azt sugallják, hogy a hónap vége előtt le tudnak esni! Tudassa velünk, mit gondol a legutóbbi Supreme X Nike együttműködésről, és a kapcsolódó hírekben a Supreme X Nike Air Force 1 “Flax” idén később esik le!

Kép a stadionárukon keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *