A Nike Dunk High “Fossil Rose” rugót fog tenni a lépésedbe


, miközben az időjárás az elmúlt hetekben meglehetősen fagyos, úgy tűnik, mintha a dolgok komolyan felmelegedni fognak, amikor egy bepillantást nézünk néhányra. A közelgő tavaszi cseppek. Miután a múlt héten megvizsgáltuk a Dunk Low “Fossil Rose” -et, most már első pillantást vetünk a Nike Dunk High “Fossil Rose” -re – valamint az is, amiről álmodtunk, és még sok minden mást.

Őrülten prémium, ez a dunk magas, a ropogós “Summit White” bázis tetején, miközben a rózsa tónusú velúr panelek körbefutnak a lábujj, a boka, valamint a kötő rendszer körül. Ha kissé déjà vu -t érzel, akkor valószínűleg az, mivel hiszel a “közepes curry” -ben, amelyet a tavaly elején mutattak be.

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Egy krémes “aura” Nike Swoosh lő az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken, valamint mindazonáltal, hogy felfedez egy off-fehér középtalpot, amely a cipőnek szüreti hangulatot biztosít, véglegesítve az ultra tiszta kialakítást.

Nincs hír arról, hogy a Nike Dunk High PRM “Fossil Rose” elesik, azonban a forrásaink azt mondják, hogy hamarosan ez lesz. A rendőrök legfinomabb lehetősége érdekében győződjön meg arról, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartja, és itt vagy itt, és mélyreható pillantást vethet a Clot X Nike Dunk High-ra is!

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *