Vessen egy pillantást a Nike Air Max 97 “Puerto Rico” -ra


, amelyet a múlt hónap elején először feltártak. A pár erősen hasonlít az OG AM97 „Ezüstgolyó” -hoz, ennek ellenére néhány további részlet biztosítja számukra az ultra-prémiumot, valamint a korlátozott kiadású érzést, hogy csak nem tudunk ellenállni! Most a legjobban a legjobban néz ki itt, a Nike közvetlen kampányképeinek köszönhetően.

A prémium bőrből és a hálóból történő kialakítású megjelenésű felsők elsősorban ezüst megjelenést kezelnek, míg a részletek piros színben és kékben is megjelennek, hogy a Puerto Rico-i zászlót színezzék. A márkaépítés a hímzett mini-swoosh típusában elérhető az oldalsó és a medialis oldalakon, közös AM97-ben, míg a Puerto Rico-i zászló minden nyelven jelen van (ezúttal a legjobb módszer).

Kép a Nikenike Air Max 97 “Puerto Rico” -on keresztül

Int’l szállítás

Többet látni

A pár egy sötétkék-kék bélelt belső oldalt mutat be, amikor ezeket ismét megkülönbözteti az egyre népszerűbb OG-kiadástól, miközben egy fehér középtalparendszer tetején ülnek, amely a teljes hosszúságú Nike Air Max Sole rendszert magában foglalja az optimális kényelem érdekében, valamint az optimális kényelem érdekében, valamint Támogassa az időket. A kemény fekete talp tapadást kínál, és befejezi a megjelenést.

Ha olyan lelkes vagy, mint a Nike Air Max 97 „Puerto Rico” -on, akkor tartsa be a legjobban itt, az egyetlen szolgáltatónál, mivel a kiadás hamarosan pletykák vannak. Amint még sok mindent felfedünk, mi leszünk az első, aki tudatja Önnel, és miközben itt vagy, miért nem vizsgálja meg az Air Jordan 4 „White Oreo” -ról szóló legutóbbi legutóbbi ellenőrzését!

Kép a Nikenike Air Max 97 “Puerto Rico” -on keresztül

Int’l szállítás

Többet látni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *